2022-03-02 07:00:00

Frissítés v1.26

Összes számlatétel törlése

Több Felhasználónk észrevételének is eleget téve, főleg a sok tételes bejövő számlák rögzítésekor lehet hasznos az új funkció, ha pl. a számlát NAV xml alapján rögzítjük, de a számlán szereplő összes tétel helyett csak néhány összevont tételt szeretnénk rögzíteni.

 

NAV automatikus számlafeldolgozás továbbfejlesztése

Javítottuk a számlafeldolgozást, mostantól befogadjuk a negatív egységárral érkező NAV xml tételeket is (a mennyiségben vesszük azt figyelembe), javítottunk a tételek ÁFA-jának meghatározásán is.

 

Soktételes kimenő számlák kezelése

Most már kimenő számla készítésekor is lehetőség van akár több száz tételes számlák rögzítésére. Ugyancsak javítottuk a nagy számlák kontírozásának kezelését, valamint az NTAX feladás sebessége is jelentősen emelkedett nagy számlák esetén.

 

IBAN/SWIFT a devizás számlaképen

A Devizás számlák esetén a számla fejlécében megjelenítjük a kiválasztott bankszámla IBAN bankszámlaszámát és SWIFT kódját is.

 

Bizonylat státusz a banki tétel feldolgozásakor

Szintén Felhasználóink kérésének tettünk eleget azzal, hogy a banki tételek számlához kapcsolásakor a számlákat megjelenítő táblázatban látszik azok státusza, valamint egy link segítségével megtekinthető a számla is.

 

E-mail küldés jelölése

Felhasználóink igényeit figyelembe véve, a Számláim menü/Kimenő bizonylatok listájába bekerült egy új oszlop, amelyben pipával jelezzük, hogy az adott bizonylatot elküldtük-e már e-mailben. Az oszlop rendezhető, bekerül az exportba is.

 

Munkaszám/költséghely nélküli számlák

A Kimutatások menü/Munkaszám/Költséghely kimutatásba bekerült egy új lehetőség, amellyel leszűrhetőek azok a bizonylatok, melyeknek van olyan tétele, amihez nem tartozik munkaszám vagy költséghely.

 

Fájl feltöltés API-val

Az új API végpontokkal lehetőség van fájlok feltöltésére, azok számlához kapcsolására. Feltölthetőek így pl. pdf számlaképek, vagy épp NAV xml-ek is másik rendszerből. A fájlok ezen kívül listázhatóak (szűrésekkel), letölthetőek és törölhetőek is.

 

Kiegyenlítések kezelése API-val

További lehetőségekkel bővült a kiegyenlítések kezelése API-val. Lekérdezhetők a rögzített kiegyenlítések, (pl. egy bizonylathoz tartozó kiegyenlítések), valamint az adott bizonylathoz tartozó kiegyenlítések egyetlen lépésben szinkronizálhatók a két rendszer között.

A fenti fejlsztésekről itt olvashat bővebben.