2020-11-24 09:31:02

Frissítés v1.15

- külföldi adószám

A számlák kiállításakor, bejövő bizonylatok rögzítésekor és a Partnertörzsben lehetőség van „külföldi adószám”, azaz 3. országos adószám használatára is.

 

- tömeges kontír, munkaszám, költséghely beállítás

Ezzel a fejlesztéssel több Ügyfelünk észrevételét/kérését valósítottuk meg; a Kontírozás menüben lehetőséget adunk arra, hogy ha egy több tételes számlának azonos a kontírszáma, és/vagy munkaszáma és esetleg a költséghelye, akkor azt érvényesíteni tudja a számla összes tételére.

 

- új beállítási lehetőség a Cégbeállítások/Számla beállítások fülön; számla tételek összevonása kimenő számla esetében

A kimenő számláknál azok a tételeket kerülnek összevonásra, melyeknek a mennyiségen kívül minden adata azonos (és a mennyiség előjele is megegyezik)  Az összevonását lehet pipálással beállítani.

 

- új beállítási lehetőség a Cégbeállítások/Számla beállítások fülön; az NTAX/TAXA feladáskor WebTax iktatószám átadása

A számlák feladásakor a WebTax-ból az iktatószám automatikusan ment át az NTAX/TAXA „Biz.szám” mezőbe. Ennek most egy beállítási/választási lehetőséget készítettünk. Csak akkor kerül feladásra a „Biz.szám” mezőbe, ha ezt a beállítást bepipálja. Alapesetben nincs bepipálva, azonban a már WebTax programot használó cégeknél ez bepipálva kerül létrehozásra, hogy ne változzon a működés. Az újonnan regisztrált cégeknél alapesetben nincs bepipálva.