2020-10-14 06:00:00

Frissítés v1.13

- PTGSZLAH 7.0 nyomtatvány

Frissítése megtörtént!

- alapértelmezett bankszámlaszám kezelése

Több Felhasználó jelezte felénk, hogy szükség lenne a számla kiállításakor alapértelmezett bankszámlaszám kiválasztására. Az Önök igényeit figyelembe véve fejlesztettük tovább ezt a menüpontot. Így lehetősége van a Törzsek/Bankszámlák menüpontban alapértelmezett bankszámlaszám pipálására. Ez az alapértelmezett bankszámlaszám jelenik meg a számla kiállításakor a fejlécben.

- bankszámla logikai törlés funkció

A Törzsek/Bankszámlaszámok menüben rögzített bankszámlaszámokat mostantól lehetősége van törölni. Ez nem jelent végleges törlést, így azt a "Törölteket is" bepipálásával meg tudja tekinteni.

- adószám utolsó 3 számjegy módosíthatóság

Amennyiben az adószám utolsó 3 számjegye módosult, azt lehetősége van javítani a Cégadatoknál.

- új funkció: realtime üzenetküldés a bejelentkezett felhasználóknak

Ezzel a fejlesztéssel valós időben tudunk Önöknek figyelmeztető üzenetet küldeni pl: a programmal, NAV kapcsolattal kapcsolatosan. Illetve információkat tudunk küldeni a leendő fejlesztésekről, híreket, egyéb információkat.

- API: új végpontok a cég címek (telephelyek és levelezési címek) kezelésére (létrehozás, megtekintés, lista, módosítás)

API-t használók figyelmébe ajánljuk fejlesztésünket, mely a főcímben is látható telephelyek, levelezési címek kezelését teszi lehetővé.

- API: pénzátvételi hely kezelése számla létrehozásakor (PTGSZLAH)

Szintén API-t használóinknak fejlesztettük tovább az pénzátvételi hely kezelését is. Most már ez is elérhető a WebTax programban és így ebből PTGSZLAH kimutatás is készíthető.

- utánvétes számla fizetési mód típus

Több Felhasználónk várta már az utánvétes fizetési mód kiválasztásának lehetőségét. Ezentúl a fizetési módnál ez is kiválasztható.